Thursday, 5 January 2017

New year, New Spirits

Ehemm, after all this passing year, seriously I didn't have any intention to update my blog, but somehow this year.... I suddenly feel to always 'keep in touch' back with my blog~~~ XOXO #mohonjadikseoranghanisnabilayàngrajinamin

Entah, aku bosan kot sekarang ni😪😥... Well, I have no job, no official work anddddd tidur yang berpanjangan selepas membaca sesuatu yang juga panjang lagi berpanjangan tu kira habit harian dahhh haha~~~ haissh start daa merapu...

Kadangkann, aku selalu fikir yang aku ni lifeless sangat... Tak bergaul, tak sembang, tak gosip KECUALI dengan ayu hehehe. 🐒
Yepp, bila dengan orang yang kita rapat memng automatic jadi Gila punn! Cuma orang yang DUDUK semeja dengan aq or yang pernah 'berkerjasama'  (present sesama, buat assignment sesama, kerja sesama) dengan aq je kenal aq...  #sebabramaicakapakugarang #yangkataisombongpuntakkuranghebatnya 😂😂😂 #akusejenisyangkesahapaakudengankau haa.. aku begitu #itusajaa #bebel

Anyway, tak kesah la apaaaa pun, aq just RASA aq kena start menulis balik macam-sebelum-sebelum-ini.... Yeah! dulu I seorang yang sangat rajin hohohoho 😮.

#jangantanyamanapostyanglama
#simpandraftjaa

Harap semakin rajin!

HanisNF

No comments:

Post a Comment